Welkom bij Performance House Hengelo

Sinds januari 2024 hebben wij onze nieuwe locatie in Hengelo geopend! Hier ligt de focus op personal training, conditioning en team workouts.

Personal training

Werk aan je kracht en weerbaarheid door functionele training.

Conditioning

Workouts op hogere intensiteit om jouw conditie te verbeteren.

Team workout

Samenwerken in teams gecombineerd met kracht & conditie.

Performance House Hengelo

De vriendelijke en inclusieve gym in Hengelo, waar onze bewezen Personal Training jou het vertrouwen en de ondersteuning biedt die je nodig hebt om te slagen.​

Bij Performance House gaan we verder dan alleen fitness. Wij geloven in een complete benadering van welzijn, waarin jij centraal staat. Onze vriendelijke omgeving zorgt ervoor dat je je thuis voelt, terwijl onze deskundige trainers jou helpen bij elke stap.

Bij ons staat effectieve training, tastbare resultaten en plezier voorop. Ontdek de kracht van personal training in de dynamiek van een kleine groep, allemaal gelegen in het hart van Hengelo, Overijssel.

Onze trainingen zijn altijd onder begeleiding van een ervaren coach en zijn op maat gemaakt voor alle niveaus, van beginners tot ervaren sporters. Geen standaardbenadering hier, want we begrijpen dat iedereen unieke behoeften en doelen heeft.

Bij ons geen gedoe met ingewikkelde planningen. Ons flexibele boekingssysteem past zich aan jouw agenda aan. Geen stress, geen excuses – alleen resultaatgerichte training op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Waarom kiezen voor Performance House Hengelo?

Onze coaches zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar ook gepassioneerde individuen die oprecht geven om jouw succes. Laat ons je gidsen, ondersteunen en motiveren bij elke stap, zodat je op koers blijft en je doelen bereikt.

01

Persoonlijke aandacht

Onze coaches zijn toegewijd aan jouw succes. Geniet van persoonlijke begeleiding, ongeacht je fitnessniveau, en haal het beste uit elke sessie.

02

Kleine Groepen, Grote Resultaten

In onze intieme setting ervaar je de voordelen van individuele aandacht terwijl je de motivatie deelt met een energieke groep gelijkgestemden. Kleine groepen, grote resultaten!

03

Flexibele Boeking

Geen gedoe met starre schema's. Ons flexibele boekingssysteem past zich aan jouw agenda aan. Train op jouw tijd, op jouw manier.

Onze leden aan het woord

Rik: "Van starten naar winnen!"

Ik ben blij dat ik begonnen ben. Als ondernemer moet je verschillende ballen in de lucht houden, en de persoonlijke sessies bij Jordy, nu ook met Harmen en Douwe, helpen enorm. Er heerst een goede sfeer, en het is professioneel. Het heeft me sterker en fitter gemaakt, en biedt een waardevol netwerk. Het werken aan mijn gezondheid, nieuwe inzichten in voeding, en de zakelijke gesprekken tijdens events zijn erg verrijkend.

Lotte: "Van afleiding naar focus"

Ik sportte altijd graag, maar had vaak blessures en moeite met discipline. Ondanks dat ik bewust met voeding omging, liet ik mezelf soms gaan. Ik wilde dit patroon doorbreken. Bij Performance House coachten ze me in het maken en nakomen van persoonlijke afspraken. In een half jaar tijd ben ik 8,5 kg afgevallen, fysiek sterker geworden, en heb mijn eigen onderneming gestart. Belangrijker nog, ik voel me goed, ben gefocust, en maak bewuste keuzes vanuit discipline en routines.

Erwin: "Van fit naar krachtig!"

Sporten zelf was voor mij niet de uitdaging, maar dit combineren met een gebalanceerd leven wel. Voor mij betekent dit goed functioneel kunnen leven, dat gaat verder dan sport. De focus lag in het begin dan ook vooral op coaching. Op basis van boeken en theorieën hebben we hier veel over gepraat. Groeien op basis van literatuur zou ik het omschrijven. 

Start vandaag met een 6 weken Kickstarter

Ontspan aan de massa en ontdek de voordelen van onze aanpak.

Sluit je aan bij onze community en ervaar de transformatie die mogelijk is bij Performance House, personal training in Hengelo. Boek nu jouw eerste sessie en zet de eerste stap naar een sterker, fitter en gezonder leven!

Boek nu je eerste sessie en ontdek hoe Performance House jou kan helpen om sterker, gezonder en zelfverzekerder te worden.