Over ons

Maak kennis met het team

De gouden formule

Samen bereik je meer dan alleen. Binnen de small group trainingen wordt je fysiek en mentaal uitgedaagd. Daarnaast kom je in contact met gelijkgestemde ondernemers. Netwerken en sporten is in onze ogen een gouden formule voor elke ondernemer die het belang van gezondheid inziet.

sturen op de toekomst

Coaching is sturen op de toekomst. Naast het trainen wordt ook aandacht besteed aan het mentale gedeelte. Stel jezelf de vraag; “waar sta ik over 5 jaar?” Succes wordt bereikt door consistent bezig te zijn, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Focus op het ‘hier en nu’, stel haalbare doelen en de resultaten zullen op de langere termijn duidelijk zichtbaar worden.

één team, één taak!

Bij Reinink Performance Training geloven we in de kracht van teamwork en individuele aandacht. Onze gepassioneerde trainers werken samen met jou aan een doelgerichte aanpak voor een fit en krachtig lichaam, gecombineerd met een sterke mentale gesteldheid. 

Door deze gouden combinatie te omarmen, word je overall weerbaarder en bereik je zowel zakelijk als persoonlijk succes. 

Jordy Reinink

founder | HEAD of coaching
TEAM

""Als je je gezondheid verwaarloost om je bedrijf te laten groeien, ben je aan het bouwen op een zandkasteel."

Ik begrijp als geen ander hoe uitdagend transformatie kan zijn en weet dat een verandering begint bij een sterke commitment. Om een transformatie te kunnen realiseren, is het nodig om het écht te willen. Ik krijg energie van mensen die gemotiveerd zijn om veranderingen te maken en ik ondersteun hen graag in hun proces.

Naast mijn passie voor transformatie en gezondheid, heb ik een bedrijfskundige en HR achtergrond. Met deze achtergrond kan ik onze leden op een breed vlak ondersteunen bij hun transformatieproces.

Ik ben ervan overtuigd dat succes op persoonlijk en zakelijk vlak hand in hand gaan. Een persoonlijke transformatie kan leiden tot zakelijk succes en vice versa. Met deze visie begeleid ik mensen in hun transformatieproces om persoonlijke en zakelijke doelen te realiseren. Als gids weet je zeker dat je een eerlijk, oprecht en authentiek persoon hebt gevonden die je op een professionele en persoonlijke manier ondersteunt bij jouw transformatieproces.

NETWERK MET GELIJKGESTEMDEN

Naast de persoonlijke trajecten organiseren wij jaarlijks diverse leden-events. Waardevolle momenten waarbij je kunt netwerken en in contact komt met gelijkgestemden die de waarde inzien van een gezonde levensstijl en het nastreven van succes op de korte en lange termijn. 

Doe mee en ontdek de kracht van ons team en jouw persoonlijke traject!

TEAM

"Make your body an instrument, not an ornament."

Het menselijk lichaam is een complex en fascinerend instrument dat tot veel meer in staat is dan je zelf zou denken.

Mijn passie ligt bij functional training, calisthenics en hardlopen. Tijdens mijn trainingen hecht ik veel waarde aan nette uitgevoerde oefeningen waarbij je volledige controle hebt over je eigen lichaam en alle spiergroepen, groot en klein.

Door te werken aan de vijf motorische basisvaardigheden: kracht, snelheid, coördinatie, lenigheid en uithoudingsvermogen, bereid ik jouw lichaam voor op elke situatie.

Binnen de trainingen word je zowel fysieke als mentaal uitgedaagd om jouw gezondheid naar een hoger niveau te brengen.

harmen van der pluym

coach | HEAD of training