Performance coaching; DE prestatie van je leven

Performance coaching helpt jou die eeuwige cirkel te doorbreken, te stoppen met jojo’en en te gaan voor jouw best mogelijke prestatie

2 tot 3 keer per week trainen

wekelijks performance coaching

reflecteren met regelmaat

Performance coaching

Een goede balans in je leven is belangrijk. Is de hoeveelheid energie die jij besteedt aan jouw eigen gezondheid, je relaties, je werk en je sociale activiteiten relatief gelijk verdeeld? Haal jij alles uit het leven en ga je voor 100% voor resultaat – of heb je het gevoel dat er meer in je zit?

Met performance coaching richten wij ons samen met jou op jouw prestatievermogen. Door te zorgen voor een fit lichaam, een gezonde geest en een frisse mindset, kun jij veel meer dan je denkt.

Wat je van training tot training doet, eet en denkt bepaalt jouw mate van resultaat en succes. Tijdens de structurele coachingsessies besteden we hier aandacht aan, in overleg bepalen we de frequentie en duur.

Doorbreek oude patronen

We weten dat jouw lijf en geest op verschillende manieren kan werken. In cirkels, als een jojo, of in een rechte lijn. We helpen jou met het verbeteren van je levenskwaliteit waardoor jij het beste uit jezelf en jouw onderneming kunt halen.

performance coaching

De cirkel

Je kent het vast wel: je zit met je denkpatroon of je gedachten klem in een cirkel. Misschien ken je de uitspraak “insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results”, oftewel: het is gekkenwerk om steeds hetzelfde te doen en een ander resultaat te verwachten. Wij helpen je met het doorbreken van die vicieuze cirkel, zodat jouw prestatievermogen in een rechte lijn omhoog gaat.

Het jojo-effect

Ook een bekend fenomeen: het jojo-effect. Dit wordt vaak gezien in verband met afvallen of diëten. Het is het resultaat van een manier om gewicht te verliezen die absoluut niet duurzaam. Als je in een korte periode veel afvalt, bijvoorbeeld door een crashdieet of door jezelf uit te hongeren, is het risico dat je weer aankomt als je weer “normaal” gaat eten enorm. Het is zelfs bewezen dat je soms nog zwaarder zult zijn dan voordat je begon te diëten. Wij helpen je om dit effect te stoppen. Met performance coaching richten we ons op een duurzame manier van leven – zonder dieet of heftige restricties. Er is geen wondermiddel waardoor je in één klap blijvend gewicht verliest. Het vereist inzicht in jouw huidige patronen en een gezond en goed uitvoerbaar plan, dat wérkt op de lange termijn.

De rechte lijn

Dit is waar wij samen met jou naartoe werken. Niet de cirkel, geen jojo-effect, maar een rechte lijn naar een gezonder leven en betere performance.
De snelste weg van punt A naar punt B is een kaarsrechte lijn. Maar realistisch gezien weten we ook dat er altijd ups en downs zullen zijn. En dat is oké! Het gaat erom dat je na het vallen altijd weer opstaat. 

Wij helpen je jouw doel voor ogen te houden, helpen je overeind en houden je op je pad. Wij helpen je mentaal sterker te worden. Zo word je weerbaarder tegen de tegenslagen die op je weg komen, en haal je altijd je doel: je wordt de beste versie van jezelf.

Performance coaching in Enschede en omgeving

Wij geloven voor 100% in het feit dat je meer uit jezelf kunt halen dan dat je nu laat zien. Ons team van professionals werkt op een persoonlijke manier aan blijvende veranderingen voor jou. Het is ons doel dat je deze positieve ontwikkelingen ervaart op persoonlijk vlak, in je relaties en je zakelijke leven.

Wij werken in kleine groepen. Dit doen we zodat je de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient, zonder dat je het gevoel krijgt dat je onder een vergrootglas ligt. De groepsdynamiek werkt hierbij in je voordeel.
Ook weten we dat wat voor jou werkt, niet per se voor een ander werkt. In kleine groepen kunnen we hierop goed inspelen en hebben we de mogelijkheid om een specifiek plan en persoonlijke doelen te stellen die werken voor jou.

Wij zitten gevestigd aan de Vliegveldweg in Enschede, middenin het prachtige natuurgebied. We zijn uitstekend bereikbaar zowel vanuit Hengelo als Oldenzaal!

Een vitaal leven wacht op je...

Klaar voor transformatie?

Wil je meer weten over Performance coaching in Enschede? Of ben je nieuwsgierig geworden naar onze persoonlijke aanpak en filosofie? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met ons voor een gratis intake. Ook als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen. De beste manier om dit te doen is via het contactformulier. Aarzel niet en zet deze eerste waardevolle stap naar jouw transformatie.