Personal training in Enschede; maar dan net even anders...

Personal training met ons team is veel meer dan alleen fysieke training. Het is de fundering van waar we verder gaan bouwen aan jouw weerbaarheid.

2 tot 3 keer per week trainen

wekelijks performance coaching

reflecteren met regelmaat

Personal training

We weten allemaal dat je pas goed voor je omgeving kunt zorgen, als je eerst goed voor jezelf zorgt. Dat is echter veel makkelijker gezegd dan gedaan en er kan snel een disbalans ontstaan. Je voelt je dan uitgeblust, moe en ongeïnspireerd. En dat is zonde.

Er zijn ruwweg vier domeinen waar je je dagelijkse energie en tijd in steekt: werk, gezinsleven, sociale activiteiten en gezondheid. Het is belangrijk dat deze domeinen in balans zijn. Heb jij aan het einde van een werkdag geen energie meer over voor andere dingen? Met ons personal training traject vind je de energie weer terug. Er is een fit en vitaal leven dat op jou wacht!

Personal training met ons team is veel meer dan alleen fysieke training. Het is de fundering van waar we verder gaan bouwen aan jouw weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Je kunt die extra stap zetten, ook al ben je je daar zelf nog niet van bewust. Je kunt veel meer dan je denkt! Wedden?

focus op de 4 domeinen

Er zijn ruwweg vier domeinen waar je je dagelijkse energie en tijd in steekt: werk, gezinsleven, sociale activiteiten en gezondheid. Het is belangrijk dat deze domeinen in balans zijn. Heb jij aan het einde van een werkdag geen energie meer over voor andere dingen? Met een personal trainings traject vind je de energie weer terug. Er is een fit en vitaal leven dat op jou wacht!

Personal training Enschede en omgeving

Voor een “gewone” personal trainer hoef je niet verder te kijken dan je gemiddelde sportschool. Maar voor een coach die verder kijkt dan fysieke gezondheid en voeding, een coach die alle domeinen in het oog houdt, zijn wij er voor jou. 

Wij zitten gevestigd aan de Vliegveldweg in Enschede, middenin het prachtige natuurgebied. Wij zijn dus ook prima bereikbaar vanuit Hengelo en Oldenzaal!

Personal training: Voor wie?

Ten eerste: voor jou. Ja jij, die dit leest. Er is een reden dat je op deze pagina terecht bent gekomen, nietwaar? Of je nu alleen nieuwsgierig bent naar onze werkwijze of serieuze interesse hebt in een personal training traject. Ben je in loondienst, ZZP’er, ondernemer of juist leidinggevende bij een bedrijf en denk je dat een personal training traject interessant kan zijn voor jou en/of je collega’s? Dan is dit het moment om een kickstart te geven aan jouw leven!

Een quick-fix? Nope!

Life-hacks, quick-fixes… dit zijn termen die nergens op slaan. Een shortcut nemen op het gebied van je gezondheid klinkt misschien interessant, maar we gaan liever in op een manier die duurzaam is, die blijft werken op de lange termijn en waar je je leven lang profijt van zal hebben.

Wij zijn dus niet alleen maar gericht op fysieke gezondheid. We gaan in op elementen als persoonlijk leiderschap, werk en carrière, sociaal leven en relaties: het totaalpakket waar jouw energie naartoe gaat. Wij weten: als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook deze andere elementen de aandacht en energie geven die ze verdienen.

Klaar voor transformatie?

Word bewust van jouw leefstijl en maak gezonde veranderingen

Wil je meer weten over ons personal training traject in Enschede? Ben je nieuwsgierig geworden naar onze persoonlijke aanpak en filosofie? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met ons voor een gratis intake. Ook als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen. De beste manier om dit te doen is via het contactformulier. Aarzel niet en zet de eerste waardevolle stap naar jouw transformatie.

Performance coaching: voor een vitaal leven