Plan een kennismakingsgesprek bij Performance House

Kom vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek.

Jordy

Eigenaar

Zet vandaag de eerste stap! Het juiste moment is namelijk nooit nu en altijd later.

‘Later’ is een codewoord voor nooit. Mijn passie is om jou mee te nemen hoe je gezondheid en fitness een welverdiende plek in je agenda kunt geven. Met slechts 5% van je tijd per week, ga je enorme verschillen opmerken.

Wat je kunt verwachten

Stap 1: Kennismaking & Orientatie

Na een korte voorbereidende vragenlijst gaan we samen het gesprek aan om in te zoomen op jouw huidige situatie.

Stap 2: Jouw doel

Je start met een helder doel voor ogen. Tijdens het gesprek helpen we je om dit concreet te maken zodat we hier stap voor stap aan kunnen werken.

Stap 3: De Performance House Methode

We hebben alle details verzameld. Vervolgens leggen we onze werkwijze uit, en hoe dit past binnen jouw huidige levensstijl en agenda.

Stap 4: De Start

We werken op maat en daarom bespreken we samen de mogelijkheden wanneer het een goede match is. Het plan dat we hier voorstellen aan jou om je gewenste doelen te bereiken.

Vrijblijvend advies, doelgericht verder.

Jouw eerste week bij Performance House

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Mocht je daarna besluiten om je aan te sluiten bij Performance House, kan je hieronder lezen hoe wij verder te werk gaan. 

01

Intake & Fysieke test

Tijdens de intake doorlopen we een fysieke test zodat wij een goed beeld hebben hoe je lijf beweegt. Ook bespreken we factoren zoals slaap, voeding en het huidige trainingsniveau.

02

Een plan op maat gemaakt

Uit alle data die we hebben verzameld, stellen we jouw persoonlijke plan op. Een goede balans tussen (kracht)training, voeding, slaap, dagelijkse activiteit en rust gaat hierin bepalend zijn.

03

Evalueren & corrigeren

Structurele evaluatie zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en je niet vast komt te zitten op een plateau. We stimuleren een omgeving waarin we oprecht zijn en zeggen waar het op staat.

Specialisten op het gebied van kracht, mobiliteit en conditie

Het menselijk lichaam is een complex en fascinerend instrument dat tot veel meer in staat is dan dat je zelf zou denken. Mijn passie ligt bij functional training, calisthenics, hardlopen en kickboks. Tijdens mijn trainingen hecht ik veel waarde aan nette uitgevoerde oefeningen waarbij je volledige controle hebt over je eigen lichaam.

Harmen

Trainer

Vanuit een carrière in de topsport weet ik goed wat het is om doelen te stellen en die te behalen. Duurzaam sterk, fit, krachtig en gezond oud(er) worden is een van de mooiste dingen die je kunt behalen. Met de juiste balans en motivatie is de mens in staat ontzettend veel mooie dingen te bereiken.

Douwe

Trainer

Klaar om een verandering te maken? Zet de eerste stap nu.

Neem leiderschap over je gezondheid!